Опис

Обробка дозволяє надіслати усім користувачам службове повідомлення (відображається тільки у вікні програми 1С) або запустити пошаговий процес завершення роботи бази даних з попередженням користувача. Після активації функції, у користувача є приблизно 30 секунд до кожного попередження. Після 3-го попередження відбувається примусове закріття усіх вікон й самої програми без збереження відкритих об'єктів користувача. Обробка буде у нагоді перед регламентними роботами, оновленням або внесенням якихось змін якщо у програмі працюють декілька користувачів.






























Бухгалтерський облік для України 7.7 (доопрацьована версія)
Примусовий вихід з програми